Uw apotheker(s):

dhr. F.H.M. Buck en mevr. M.A.J. Buck-Hilhorst

Tel: 0180 69 29 29

info@apotheekdelindehoeve.nl

Zorg zonder recept

 

Wist u dat u in de apotheek ook terecht kunt voor advies bij kleine klachten? Meestal gaan die kwaaltjes vanzelf weer over en hoeft u er niet mee naar de huisarts. Soms kan een (genees)middel het herstel bespoedigen.

Onze apothekersassistenten zijn goed opgeleid en kunnen u bij sommige kleine klachten eventueel een (genees)middel aanraden. Een pijnstiller, crème of hoestdrank bijvoorbeeld. Wanneer nodig adviseren wij echter om met de klacht naar de huisarts gaan.  

Onze apothekersassistenten kunnen ook direct nagaan of een middel wel samengaat met eventuele andere geneesmiddelen die u gebruikt. Maar bijvoorbeeld ook voor advies bij gebruik van geneesmiddelen tijdens de zwangerschap of borstvoeding, en over geneesmiddelen voor kinderen bent u bij ons aan het juiste adres. De prijzen van de producten in de apotheek zijn hetzelfde, en vaak zelfs nog lager, dan bij andere verkooppunten.

Voor al uw zelfzorggeneesmiddelen, hulpmiddelen, gezondheidsproducten en huidverzorging kunt u ook terecht bij Leef.nl.

Wist u dat...

  • u met de inloggegevens van uw account op onze apotheekwebsite ook kunt inloggen op Leef.nl?
  • wanneer u een bestelling plaatst op Leef.nl, u dit kunt laten thuisbezorgen door PostNL of zonder bezorgkosten kunt ophalen in de apotheek?