Uw apotheker(s):

dhr. F.H.M. Buck en mevr. M.A.J. Buck-Hilhorst

Tel: 0180 69 29 29

info@apotheekdelindehoeve.nl

Herhaalservice

 

Receptaanvragen die op werkdagen voor 15.00 uur bij ons binnen zijn, liggen de volgende werkdag (niet zijnde een zaterdag) vanaf 12.00 uur voor u klaar.

Voor vragen over de website of de herhaalservice kunt u contact opnemen met de helpdesk via 0800 555 43 21 of via info@leef.nl. Voor inhoudelijk vragen over uw medicatie kunt u contact opnemen met uw apotheek via 0180 69 29 29 of info@apotheekdelindehoeve.nl.

Er zijn verschillende manieren om uw herhaalmedicatie aan te vragen. 

  1. Pro-Actieve herhaalservice
   Voor geneesmiddelen die u elke dag gebruikt kan de apotheek bijhouden wanneer u ze weer nodig zult hebben. De apotheek vraagt uw recept aan en maakt het voor u klaar. U krijgt hiervan dan automatisch bericht. Voor deze service kunt u zich aanmelden aan de balie van de apotheek.

  2. Online herhaalservice
   Het grootste voordeel is gemak. Met de gratis herhaalservice is wachten bij de huisarts of de apotheek is er niet meer bij. Uw bestelling voor (herhaal-) medicatie wordt door uw eigen apotheek in behandeling genomen. Wij brengen uw herhaalmedicatie, medicijnen, zelfzorgproducten en hulpmiddelen bij u thuis. Of u kunt uw bestelling op het moment dat u wilt, afhalen in uw eigen apotheek. 
   De herhaalservice is een service van uw apotheek en is gratis. Om een nieuw account aan te maken hebben wij een aantal gegevens van u nodig.

   Klik hier om u aan te melden voor de online herhaalservice

  3. Herhaalrecept invulformulier
   Met dit formulier kunt u rechtstreeks bij de apotheek het volgende bestellen:
   * Uw niet-receptplichtige medicatie, zoals de anticonceptiepil, de insulines en de diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden)
   * Herhaalrecepten die u reeds in het bezit heeft. Dit recept dient u bij ontvangst van de medicijnen in te leveren
   * Alle overige bestellingen waarbij geen voorschrift van de (huis)arts noodzakelijk is.

   Klik hier voor het herhaalformulier.

  4. Receptenlijn
   Voor medicatie die u vanaf 15 november 2017 van Apotheek de Lindehoeve verstrekt heeft gekregen kunt u ook gebruik maken van de receptenlijn. 
   Het nummer van de receptenlijn is:  0180 70 02 36. U kunt ook gebruiken maken van de iframe hieronde door uw herhaalnummer en geboortejaar in te voeren.